Аксесоари за всички топ модели телефони!
Перфектно качество на достъпни цени!!!
 
Сервиз

Специализиран GSM сервиз ДЖЕСИ Добрич  0876709961

НОВА УСЛУГА : Bypass google account verification за телефони неподържащи OTG - например Telenor Smart II plus и други телефони от средния и ниския клас с операционна система Android 5.0 и по-висока. Времето за извършване на услугата зависи от конкретния модел. За информация - 0876709961

Грижата за вашите телефони поехме преди повече от 15г – от зората на мобилните технологии. Тогава сформирахме екипа ни -млад и ентусиазиран за изследва новоткритите полета за изява в електрониката.Днес, 15год по-късно  скромно смеем да заявим, че опитът натрупан през годините при разрешаването на вашите проблеми  ни позволява да приемаме адекватно предизвикателствата  на бурно развиващия свят на телефоните.Сферата на услугите които предлагаме обхваща всички аспекти от ползването на мобилен телефон:

 

GSM сервиз ДЖЕСИ работи предимно с  частни клиенти, но също така предлагаме специални отстъпки  за магазини, сервизи, заложни къщи  и други колеги от бранша. Приемаме поръчки от цялата страна.

Диагностика и тест на  GSM апарати

Ако Ви се струва че вашия телефон не работи както преди , но не сте сигурни дали не сте разбутали някои настройки или наистина е възникнал проблем заповядайте при нас, ние ще Ви консултираме безплатно!

Профилактика

Почистване на финни частици прах, натрупани окиси , заздравяване или презаповяне  на връзки

Разкодиране на всички марки и модели GSM апарати

Ако сте закупили вашия телефон от мобилен оператор в България или чужбина е твърде вероятно той да не работи със SIM карти на другите оператори. Телефонът се нуждае от т.н. разкодиране – премахване на  SIM lock ограниченията , поставени от оператора с цел устройството да работи само с карти закупени от него. Ние предлагаме разкодиране на всички популярни марки мобилни телефони – Iphone, Samsung,  Nokia, Sony, LG, HTC, Alcatel, BlackBerry, Motorola, Huawei, ZTE, Sagem, Vodafone, T-mobile, О2, Sharp, Philips и др. Цената за разкодиране на конкретен модел е твърде динамична ( подчертана низходяща тенденция), но най- общо се определя от марката и модела, къде е произведен и към кой оператор ( название, държва) е заключен. За някои модели е възможно дистанционно разкодиране – не е необходимо да ни посещавате -  разкодирането става с отключващ код който с наша помощ въвеждате сами. Свържете се с нас, за да разберете точната цена за разкодирането на вашия телефон.
Трябва да имате предвид, че при разкодиране е вероятно информацията в телефона да бъде заличена. Препоръчваме да си направите бекап или предварително да упоменете че желаете ние да запазим данните Ви. Ще споменем също , че при разкодиране на гаранционен телефон гаранциятата отпада от оторизирания сервиз на продавача (оператора), но може да се обърнете към оторизиран сервиз на производителя.

Премахване на код на телефона

В случай че сте забравили въведената от вас парола – телефонен код ние можем да я заличим. Обърнете внимание че е възможно информацията в телефона да бъде изтрита – желателно да си направите бекап или предварително да упоменете че желаете да съхраним инфото Ви.

Меню на български език или друг предпочетен от Вас

Промяната на езиковия пакет не крие никакви рискове за вашия телефон или смартфон, защото ние използваме само официално създадени от производителя софтуери.

Обновяване и/или преинсталиране на софтуер – software update/upgrade

смяната са софтуер сама по себе си крие някои особени рискове, които могат и да навредят на телефона Ви. Съвременните производители предлагат официален софтуер, с помощта на който  всеки сам с помощта на компютър може да направи ъпдейт и бекап на информацията дори и в  домашни условия, но…. винаги има и но…..и ако сте се сблъскали с него или не се чувствате склонни за се занимавате с това заповядайте при нас.

Създаване на профили и инсталиране на приложения – Scype,Viber, GPS навигация или друго по Ваш избор

напредналите потребители могат да се справят с повечето приложения, но ако срещнате трудности ние с радост ще ви улесним

Смяна на батерия, тъчскрийн, дисплей, полифония, микрофони и говорители,зарядна букса и други портове, панели, клавиатури, бутони и джойстици, лентови кабели

Често се случва телефоните да падат, да бъдат подложени на натиск, намокрени и т.н. но дори и при прилагане на особена грижа при ползването им, рано или късно се стига до момента в който нещо спира да работи -  не се чува добре, не държи батерията, някои бутони не реагират или пък дисплея се губи. Втакива случаи се налага хардуерна намеса в телефона – смяна на износената част. На пазара освен оригинални резервни части се предлага и голямо разнообразие от копия с различно качество и на различни цени( по- евтини естествено). Ние винаги препоръчваме и предлагаме оригиналните части, но в определени ситуации – при липса на ориг. части или при неадекватна цена можем да предложим и по-достъпни, но  висококачествени решения.

Свържете се с нас, но преди това  ще споделим нашите съвети:

  • Запазете своя телефонен указател и друга информация на компютър /др. устройство или предварително ни уведомете че желаете ние да се погрижим.
  • По възможност заредете батерията преди да ни посетите
  • Извадете SIM картата и допълнителната карта памет, освен ако проблема не е свързан с тях
  • Ако GSM Ви не иска да зарежда, донесете и зарядното устройство.
  • В случай че телефонът е бил намокрен не се опитвайте да го включвате или зареждате, а извадете веднага батерията и ни посетете.


МЕНЮ
Начало
За нас
Актуално
Как да поръчам?
Общи условия
Политика за защита на личните данни
Контакти
ПРОМОЦИИ
Промоции
Нови продукти
Топ оферти
Facebook
Телефон за бърза поръчка
FacebookGoogle+
   2023, Всички права запазени. Web design & SEO: Varnaweb