Аксесоари за всички топ модели телефони!
Перфектно качество на достъпни цени!!!
 
Поръчка и доставка

Поръчка - възможни са няколко начина за поръчка
  1.  Може да дадете вашата поръчка по телефона 0895007774. Моля, отбележете си артикулния номер на продукта който желаете да поръчате ( ID - можете да го видите под описанието на продукта , след като сте избрали желания цвят ). Необходимо е да предоставите също имена, тел. номер и адрес ( или предпочитание за офис на еконт- можете да използвате офис локатора за да се ориентирате кой е най - удобния за вас офис ). Можете да поръчате по телефона по всяко време, но имайте впредвид, че поръчките се обработват в работно време. 
  2.  Можете да поръчате и с регистрация в нашия магазин и това Ви дава следните предимства -  да получавате и използвате талони за намаления, да попълните вашите данни за фактура, да виждате история на вашите поръчки , да получате актуална информация за новите аксесоари за вашия телефон. 
Поръчки получени преди 16.00 понеделник-петък и събота до 12.00 се обработват и изпращат същия ден. Поръчки получени извън посоченото време се обработват на следващия работен ден.

Доставка - доставките се извършват с куриерски фирми Спиди или Еконт. Всички доставки са експресни със срок за доставка 24ч ( изключение са доставките до адрес в малки населени места които се обслужват по седмичен график на Спиди ). Винаги имате опция за преглед и тест преди да заплатите стоката.
  1.  Доставка до фис на Спиди - най-ниска цена на доствка 
  2.  Доставка до офис на Еконт - цената на доставката е по-ниска и имате възможност да посетите офиса в удобно за Вас време. Имайте впредвид, че за непотърсени пратки повече от три дни е възможно да бъдат начислени допълните такси за съранение от страна на еконт.
  3.  Доставка до адрес - често предпочитана форма на доставка, обикновено до работното място или в случай че на посочения адрес ще има  кой да приеме пратката през целия ден. Възможно е да укажете и предпочитание за час на доставката ( в някакъв диапазон, например между 12.00 и 13.00), но това се таксува допълнително извън посочените цени на доставка.  Доставки до адрес в малки населени места се извършват според графика за посещения на Спиди.
 За поръчки на стойност над 50 лв получавате безплатна доставка до офис на Спиди или Еконт  :)

Офис локатор на Спиди

Офис локатор на Еконт

График за посещения в малки населени места на Спиди
МЕНЮ
Начало
За нас
Актуално
Как да поръчам?
Общи условия
Политика за защита на личните данни
Контакти
ПРОМОЦИИ
Промоции
Нови продукти
Топ оферти
Facebook
Телефон за бърза поръчка
FacebookGoogle+
   2023, Всички права запазени. Web design & SEO: Varnaweb